شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
محبت بدون محور الهی، انسان را از مسیر عبودیت دور می‌کند+عکس

حوزه/ جلسه درس اخلاق هفتگی طلاب مدرسه علمیه جعفریه شهرستان زرند با حضور اساتید و طلاب این مدرسه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، جلسه درس اخلاق هفتگی طلاب مدرسه علمیه جعفریه شهرستان زرند روز پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام یزدان‌پناه با اشاره به روایت معروف از حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها که فرمودند: حبّب إلیّ من دنیاکم ثلاث: تلاوة کتاب الله و النظر فی وجه رسول الله و الإنفاق فی سبیل الله، گفت: محبت حقیقی در نگاه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، محبتی الهی و هدفمند است که انسان را به سوی بندگی خدا و دفاع از ولایت سوق می‌دهد.

وی افزود: اگر محور دوستی و محبت در زندگی انسان بر اساس خدا نباشد، تمام اعمال، حتی خیرات و خدمت‌ها، از مسیر عبودیت خارج می‌شود. حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در همه ابعاد زندگی، چه در دفاع از ولایت و چه در تربیت فرزندان، محبت را بر مبنای ایمان و اخلاص تعریف کردند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه ۲۴ سوره توبه بیان کرد: خداوند در این آیه هشدار می‌دهد که اگر علاقه به خانواده، مال یا جایگاه اجتماعی بر محبت خدا و رسول و جهاد در راه او مقدم شود، انسان از مسیر حق منحرف می‌گردد. بنابراین طلبه باید مراقب باشد که در مسیر علم‌آموزی و تبلیغ، محور حرکتش رضایت الهی و محبت به اهل‌بیت علیهم‌السلام باشد.

حجت‌الاسلام یزدان‌پناه تأکید کرد: روحانیت اگر محبت الهی را سرلوحه کار خود قرار دهد، در تربیت جامعه، جذب جوانان و مقابله با چالش‌های فرهنگی موفق‌تر عمل خواهد کرد، زیرا محبت خالصانه، نیروی محرکه‌ای است که دل‌ها را به حقیقت نزدیک می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha